luni, 26 decembrie 2016

Husa pufoasa Toamna&Iarna Dormeo Pret si Pareri

O solutie ideala pentru persoanele care cauta mai mult confort in timpul somnului si/sau relaxarii. 4 benzi utile care se leaga de saltea sau de topper. Un produs cu aspect elegant ce asigura cea mai catifelata si comoda suprafata de dormit.


Cu 50% mai multa umplutura pentru confort si moliciune

Umpluta cu de doua ori mai multe fibre de vascoza decat husa pufoasa Primavara & Vara, aceasta husa este extra-catifelata pentru a asigura si mai mult confort si moliciune, o tesatura naturala si pura la atingere.

Termoreglare excelenta si proprietati termice de invidiat

Husa pufoasa Dormeo Toamna & Iarna este umpluta cu fibre Wellsleep® cu proprietati termice de invidiat, extrem de placute la atingere.

Absorbtie minima a umezelii pentru o rezistenta naturala la pete

Absorbtia minima a umezelii asigura husei o rezistenta naturala la pete, in vreme ce structura sa unica creaza buzunare de aer care dau extra-volum si lejeritate.

Trei functii integrate, care combina confortul, caldura si inaltimea

Husa pufoasa de saltea Dormeo Toamna & Iarna combina trei functii unice pentru confort desavarsit, reglare sporita a temperaturii si o inaltime suplimentara a saltelei.

Bumbac pur pentru cea mai moale atingere

Acoperit pe laterale cu material din bumbac 100%, Husa pufoasa Dormeo Toamna & Iarna asigura o buna ventilatie si o atingere catifelata.

Disponibil in urmatoarele dimensiuni: 80x190/200, 90x190/200, 120x190/200, 140x190/200, 160x190/200, 180x190/200.
Comanda cu incredere Husa pufoasa Toamana&Iarna Dormeo pe www.dormeo.ro cu preturi incepand de la 209 lei.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu