luni, 19 decembrie 2016

Aparat de incalzit Rovus Handry Heater Pret si Pareri

Aparat de incalzit Rovus Handry Heater Pret si Pareri

Mic si compact, dar in acelasi timp puternic, Rovus Handy Heater face o camera sa fie calda si primitoare. Ocupa mult mai putin spatiu decat alte aparate de incalzit si poate fi transportat cu multa usurinta.
Transforma un spatiu friguros intr-unul calduros si confortabil fara sa dai faliment
Iti este frig, dar nu vrei sa dai mai multi bani pe incalzire? Sistemul centralizat de incalzire nu iti da toata caldura de care ai nevoie?
Scapa de caloriferele mari si inestetice si ia aparatul electric Rovus Handy Heater, cu tehnologie termo-ceramica care permite dimensiuni reduse si care iti da caldura incredibila pe loc.
Rovus Handy Heater este un aparat de incalzit pentru intreaga camera pe care il cuplezi direct la priza si care nu ocupa deloc spatiu. Este suficient de puternic pentru a transforma spatiile friguroase de pana la 23 metri patrati in spatii calduroase si confortabile.
Trebuie doar cuplat la priza de perete
Seteaza termostatul
Incalzeste fiecare camera din casa sau din locul de munca, Sufrageria, Dormitoarele, Camera de camin, Garajul.
Handy Heater nu necesita cabluri si nu ocupa loc pe podea. Introdu-l doar in orice priza si apasa butonul de pornire. Incalzirea va incepe imediat.
Termostatul reglabil te ajuta sa controlezi exact temperatura, iar ventilatorul cu 2 viteze pune aerul in miscare pentru ca tie sa iti fie cald si bine.
Eficient si sigur
Aparatul electric de incalzit Handy Heater este prevazut cu:
element de incalzire ceramic si sigur
carcasa de plastic mereu rece
oprire automata
Pe langa acestea, este foarte eficient, intrucat consuma o cantitate mica de electricitate.
Handy Heater este prevazut cu:
Carcasa de plastic
Element de incalzire ceramic
Consum: 0,37 kW/h
220-240 V  50Hz
Comanda cu incredere Aparatul de incalzit Rovus Handry Heater pe www.top-shop.ro la incredibilul pret de 129,00 lei. Poti achizitiona al doilea aparat de incalzit Rovus Handry la doar 99,00 lei





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu