marți, 27 decembrie 2016

Ghete pentru barbati Walkmaxx Pret si Pareri

Un pas plin de confort si stil atat toamna cat si in timpul iernii! Iti place sa porti pantofii Walkmaxx Style, insa cauti ceva mai potrivit stilului urban de iarna? Ghetele barbatesti WALKMAXX sunt confortabile si elegante, special concepute pentru o zi grea la locul de munca, dar si pentru o seara petrecuta in oras.
Un aspect elegant si sofisticat pentru un barbat modern.

Confortul desavarsit din timpul mersului ramane acelasi, insa noul stil porivit oricarei situatii al Ghetelor barbatesti WALKMAXX confera un aspect elegant si sofisticat oricarui barbat modern. Aceste ghete versatile vor deveni cu siguranta un articol favorit in garderoba ta - indiferent daca iti doresti o pereche de pantofi confortabili pe care sa-i porti la birou sau vrei sa te bucuri de o seara petrecuta in oras, Ghetele barbatesti Walkmaxx nu te vor dezamagi.

Acestea sunt fabricate cu talpa originala rotunjita WALKMAXX pentru a sustine activarea muschilor fesieri si ai piciorului. Talpa este de un real ajutor pentru o flexiune corecta a piciorului – cu cat te misti mai mult si mai des, cu atat vei avea o circulatie, o rezistenta si un tonus mai bune. Ghetele barbatesti Walkmaxx redistribuie presiunea cauzata de mersul pe jos dinspre incheieturi inspre muschi, astfel incat poti pierde in greutate si iti poti consolida tonusul corporal mai repede!

Motive intemeiate pentru a folosi o pereche de Ghete barbatesti Walkmaxx:

Dispun de talpa originala rotunjita WALKMAXX fabricata din amestec de cauciuc EVA. Aceasta ofera o absorbtie a socurilor suplimentara pentru a-ti proteja incheieturile de impact si a-ti oferi confort un timp mai indelungat.
Includ o captuseala confortabila a talpii cu o insertie elastica la calcai.
O silueta contemporana, confortabila, usor de retinut: noul design este dominat de contururi clare si rafinate pentru un look casual si in acelasi timp mereu elegant.
Ofera o buna pozitionare a piciorului si un control ferm al gleznei.
Pot imbunatati postura.
Pot ajuta la indepartarea tensiunii cauzate in mod normal de mersul pe jos, acumulata la nivelul muschilor si articulatiilor.
Pot ajuta la prevenirea durerii cauzate in mod normal de mersul pe jos, acumulata la nivelul incheieturilor si spatelui.
Pot intari si tonifia muschii (gambe, coapse, fese si abdomen).
Te ajuta sa arzi calorii mai repede si sa pierzi in greutate cu fiecare pas pe care il faci.
Ofera o distributie echilibrata a greutatii corpului.
Te simti ca si cand ai merge descult.
Pot stimula activarea generala a muschilor corpului.
Concepute pentru ca tu sa ai o viata mai buna, schimband in esenta felul in care mergi pe jos! Ghetele WALKMAXX dispun de o talpa speciala rotunjita ce simuleaza mersul in picioarele goale pe nisip. Datorita confortului oferit de Ghetele barbatesti WALKMAXX , vei simti cum calcaiul se scufunda in timp ce pasesti iar greutatea se muta continuu spre centru.

Purtand Ghetele barbatesti WALKMAXX avansezi printr-o miscare de rulare naturala care distribuie egal greutatea corporala - se elimina presiunea de la nivelul picioarelor, incheieturilor, spatelui si soldurilor, activandu-se muschii. Astfel aceasta miscare permite tonifierea si intarirea muschilor picioarelor, spatelui, feselor si abdomenului.Recomandate:

celor care cauta un pantof sport, dar elegant in acelasi timp si care poate fi purtat in orice tip de ocazii, inclusiv la birou sau seara in oras
celor carora le place confortul atunci cand merg pe jos si incearca sa previna durerile si /sau accidentarile
celor care cauta un pantof cu ajutorul caruia mersul pe jos inseamna confort si naturalete
barbatilor care urmeaza un stil de viata sanatos
oricui este in cautarea unui pantof de calitate conceput atat pentru consolidarea conditiei fizice, cat si pentru eleganta
Talpa originala rotunjita WALKMAXX este fabricata dintr-un amestec de cauciuc EVA pentru absorbtia suplimentara a socurilor.

Marimi disponibile: 40-45
Culori disponibile: negru, maro
Tabel corespondenta marimi:

Marime Dimensiune picior:
40 25.5 - 26.1 cm
41 26.2 - 26.7 cm
42 26.8 - 27.4 cm
43 27.5 - 28.0 cm
44 28.1 - 28.7 cm
45 28.8 - 29.4 cm
Comanda cu incredere Ghete pentru barbati Walkmaxx pe www.liveactiv.ro la incredibilul pret de 99 lei, pret redus de la 229,00 lei.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu