marți, 20 decembrie 2016

Zyklon Vacuum Cleaner - Aspirator portabil Pret si Pareri

Care este cel mai important aparat de ajutor intr-o casa? Aspiratorul! Alege calitatea, alege aspiratorul portabil Cyclone Vacuum Cleaner!
Cu aspiratorul portabil Cyclone Vacuum Cleaner vei putea face curatenie in toata casa mult mai rapid si mai usor. Este ideal pentru aspirat podelele, dar si pentru suprafetele mici cum ar fi mesele, tapiterii sau tastatura calculatorului.
Datorita dimensiunilor reduse si a tubului extensibil vei putea curata toate colturile casei, iar designul special conceput il face extrem de practic si usor de folosit.
Cyclone Vacuum Cleaner este economic din punct de vedere energetic, iar accesoriile sunt usor de atasat si te vor ajuta sa faci curatenie mult mai repede si usor.
Cyclone Vacuum Cleaner te poate ajuta sa faci curatenie mult mai usor si mai repede, iar datorita accesoriilor vei putea aspira chiar si in locurile cele mai greu accesibile.
Centrul de greutate al aspiratorului este pozitionat in zona manerului, facand utilizarea lui atat de usoara! Poate fi folosit atat pentru podele si covoare, cat si pentru scari, tapiterii, mobila si tastatura calculatoarelor.
Cyclone Vacuum Cleaner contine urmatoarele accesorii:
- adaptor de accesorii
- perie rotunda mica
- perie mica lunga
- adaptor pentru capete de aspirare
- tub mic de aspirare
- tub de aspirare lung pentru spatii inguste
- tub de aspirare scurt pentru spatii inguste
- tub de aspirare unghiular
- Capacitate recipient: 700 ml
-  Putere: 600 Wati
Comanda cu incredere Aspiratorul portabil Zyklon Vacuum Cleaner pe www.aloshop.tv la incredibilul pret 299.00 lei + 1 Colier CADOU, pret redus de la 399.00 lei.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu