luni, 26 decembrie 2016

Set All-in-One Ceramica Delicia Ceramica Delicia Pret si Pareri

Setul esential pentru gatit zi de zi.

Un set ideal pentru a prepara mancarurile preferate cu mai putin ulei, mai putine calorii si intr-un timp mai scurt.

Bucurati-va de mese delicioase si de un stil de viata mai sanatos

Gatind cu noul set Delimano Ceramica Delicia All in One pastrezi ce e mai bun din legume, carne, peste, fructe de mare, paste, orez si nu numai. Descopera cum poti oferi familiei tale mese pline de nutrienti, vitamine si minerale in cel mai scurt timp.

Manerele ergonomice sunt prevazute cu senzor termic

Manerele cu design ergonomic sunt prevazute cu senzor termic care devin rosii la temperaturi inalte, putand fi manevrate cu usurinta fara a va arde.

Pentru cei ce prefera designul italienesc modern si sofisticat

Proiectata impreuna cu un furnizor italian, setul Delimano Ceramica Delicia All in One are un aspect modern care va atrage atentia tuturor bucatarilor. Noua gama are un design modern, un strat emailat in exterior si invelis ceramic pe interior, potrivindu-se perfect in orice gospodarie.

Rezistenta si durabilitate pentru consumatorul istet

Delimano Ceramica Forte este reprezentativ in ceea ce priveste suprafata antiaderenta. Este de 3 ori mai antiaderenta decat alte invelisuri din ceramica, cu 50% mai rezistenta la zgarieturi si de doua ori mai durabila decat alte produse.

Pareri:
“Poti fi amator, incepator sau bucatar profesionist; folosind vasele Delimano Delicia, dragii mei, gatitul va deveni o bucurie. Si cand nu mai stai cu teama ca o sa se arda sau o sa se lipeasca mancarea, totul devine mai usor. Vasele Delimano chiar nu lipesc. Eu le folosesc in bucataria mea de acasa.

Un set ideal pentru a prepara mancarurile preferate cu mai putin ulei si intr-un timp mai scurt.
Beneficii:
 noul strat ceramic cu Stone Effect este cel mai performant strat ceramic
 prezinta aceleasi calitati ca si piatra incinsa, folosita in in trecut la gatit pentru ca atinge temperaturi inalte si pastreaza caldura timp indelungat
 rezistenta la zgarieturi si durabilitate
 senzorul termic te anunta cand vasul este incins
 setul include:  tava rotunda de 26 cm, cratita de 24 cm, tigaie de 24 cm, capac de 24 cm, tigaie pentru clatite cu forma speciala de 25 cm, tigaie wok cu forma speciala de 26 cm
Comanda cu incredere St All-in-One Ceramica Delicia pe www.delimano.ro la incredibilul pret de 699 lei.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu