miercuri, 7 decembrie 2016

Set Regis Stone Duo Pret si Pareri

Gateste ca un maestru bucatar cu tigaile antiaderente Regis Stone
Invelisul special, antiaderent, cu efect de piatra incinsa, nu lasa alimentele sa se lipeasca si le ajuta sa-si pastreze prioritatile si calitatile nutritive. Grosimea lor de 4 mm face ca tigaile Regis Stone sa fie mult mai rezistente la zgarieturi si mai durabile.
Baza, realizata din otel inoxidabil, asigura distribuirea eficienta si uniforma a caldurii pe toata suporafata tigailor. Astfel mancarea se gateste perfect, fara sa se arda, iar curatarea lor se face foarte usor.
Carcasa, realizata din aluminiu forjat asigura o conductibilitate termica excelenta si garanteaza rezistenta si durabilitatea tigailor Regis Stone.
Tigaia cu diametrul de 24 cm este potrivita in orice bucatarie, in ea poti gati carne, legume, omleta, sau chiar clatite.
Grill-ul Regis Stone, cu diagonala de 28 cm si striatiile specifice, este special conceput pentru a putea gati fripturi suculente si legume intr-un stil sanatos.
Tigaile Regis Stone pot fi folosite pe plite cu gaz, cu inductie, electrice sau ceramice.
Cu ajutorul tigai Regis Stone, gatesti sanatos si fara grasimi.
Setul Regist Stone Duo contine: 
Tigaie Registone de 24 cm
Tigaie grill Regis Stone de 28 cm
Avantaje: 
- invelis antiaderent cu efect de piatra incinsa
- rezistente la zgarieturi
- carcasa din aluminiu forjat
- distribuire uniforma a caldurii
- usor de curatat
- maner bine fixat.
Comanda cu incredere Setul de tigai Regis Stone Duo + un colier CADOU pe www.aloshop.tv la incredibilul pret de 199,00 lei.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu