miercuri, 11 ianuarie 2017

Bocanci Outdoor Boots Walkmaxx Fit Pret si Pareri

Stratul rezistent la apa, impreuna cu faimoasa talpa rotunjita Walkmaxx, face ca acesti bocanci Walkmaxx Fit Outdoor Boots sa fie alegerea perfecta pentru persoanele carora le place sa petreaca timpul in natura. Sunt ideali pentru plimbari lungi, si pentru cei care vor sa devina mai activi. Ei asigura tot confortul si toata sustinerea de care ai nevoie pentru o zi activa in natura.
Petrece mai mult timp in natura si devino mai activ

Bocancii Walkmaxx Fit Outdoor Boots sunt perechea perfecta pentru toate persoanele carora le place sa petreaca timpul in natura si pentru cei care doresc sa devina mai activi, intrucat sunt ideali pentru drumuri lungi. Ei asigura tot confortul si toata sustinerea de care aveti nevoie pentru o zi activa in natura.

Bucura-te de beneficiile obisnuite ale celebrei talpii rotunjite Walkmaxx.
Stratul impermeabil iti va ajuta picioarele sa ramana uscate.
Absorbtia suplimentara a socurilor ofera picioarelor tale o senzatie sporita de confort.
Partea ridicata pe glezna asigura mai multa sustinere si stabilitate.

Presiune redusa asupra incheieturilor, picioare usoare ca pana

Incaltamintea Walkmaxx reduce presiunea asupra picioarelor. Aceasta distribuie greutatea corporala in mod uniform, reducand presiunea totala si imbunatatind postura corpului.

Zonele unde se exercita cea mai mare presiune la nivelul picioarelor sunt cele mai predispuse la aparitia problemelor, precum ulceratiile. Bocancii Fit Outdoor Boots reduc presiunea si acest lucru este esential pentru sanatatea generala a picioarelor.

Acesti pantofi sunt functionali - spre deosebire de pantofii obisnuiti, ei stimuleaza activitatea musculara in timpul mersului si imbunatatesc circulatia

Talpa rotunjita distribuie in mod uniform greutatea corpului si presiunea asupra genunchilor, calcaielor si a salelor, prevenind aparitia durerilor si incurajand o pozitie corecta in timpul mersului. Reproduce miscarea naturala de rulare a piciorului, incurajand o miscare sanatoasa si, astfel, prevenind deformarile.

1 Reduce durerea la nivelul salelor
2 Intareste muschii
3 Minimizeaza tensiunea la nivelul genunchilor
4 Reduce senzatia de picioare grele
5 Previne umflarea picioarelor
Bocancii Walkmaxx Fit Outdoor Boots raman extrem de comozi, astfel ca vei avea impresia ca mergi sau alergi pe un teren moale, cum ar fi pe iarba sau pe nisip.

Sectiunea superioara din plasa usoara lasa aerul sa circule, se incalta usor, iar captuseala fara cusaturi contribuie la confortul si ventilatia picioarelor.

Beneficiile bocancilor Walkmaxx Fit Outdoor Boots

Greutatea corporala distribuita egal elimina durerea de la spate si incheieturi

Pasul natural al bocancilor WALKMAXX Fit Outdoor Boots asigura o distribuire uniforma a greutatii corpului cu fiecare pas pe care il faci - preluand presiunea de la spate si incheieturi si prevenind orice durere care ar putea rezulta in urma mersului.

Mai mult decat atat - cu cat te misti mai mult si mai des prin flexiunea corecta a piciorului, cu atat vei avea o circulatie mai buna si vei slabi mai mult.

Talpa originala WALKMAXX rotunda poate stimula activitatea muschilor

Talpa originala WALKMAXX rotunjita a noilor pantofi stimuleaza activitatea muschilor fesieri si ai picioarelor. Acestia din urma, pot tonifia la randul lor si intari muschii gambelor, coapselor, feselor si abdomenului.

Ai senzatia ca umbli descult

Cum ai putea sa te simti mai natural? Proiectata pentru a-ti imbunatati viata schimband modul in care pasesti, talpa flexibila Walkmaxx simuleaza mersul pe nisip fin, gratie miscarii naturale de translatie, exact cum ai merge descult.

Ramai activ mai mult timp si pasesti usor

Greutatea redusa asigura un pas usor, ceea ce iti permite sa ramai activ si sa stai in picioare perioade mai lungi de timp

Excelentele proprietati de rezistenta la apa mentin piciorul uscat

Talpa exterioara impermeabila fabricata din cauciuc termoplastic rezista la temperaturi foarte joase si este, de asemenea, extrem de rezistenta la uzura.
Potrivit pentru:

Bocancii Walkmaxx Fit Outdoor Boots au o functionalitate deosebita care se potriveste persoanelor care iubesc natura si carora le place incaltamintea comoda atunci cand exploreaza. Au, totodata, un stil atractiv, proiectat in ton cu linia de haine a gamei Fit.
Bocancii sunt potriviti pentru:
oricine vrea mai multa protectie si confort pentru picioare, dar si sa le fereasca de umiditate
persoanele care au probleme de incheieturi si au nevoie de absorbtie suplimentara a socurilor, sustinere si stabilitate, precum si o redistribuire inteligenta a presiunii de pe ingheieturi pe muschi in timpul mersului
oricine apreciaza o incaltaminte de inalta calitate si durabila
Culori: gri/albastru
Marimi: 36 - 35
Pret: nou 179,00 lei
Pret vechi 329.00 lei
Comanda se face doar pe www.top-shop.ro




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu