miercuri, 7 decembrie 2016

Robinet digital Orizontal Delimano Pret si Pareti

Ai nevoie de apa calda la casa de cacanta sau in garaj, da nu ai colo conducta de apa cald? Ti s-a stricat boilerul sau ai probleme cu conducta de apa calda? Cumpara robinetul Delimani de apa calda instant, un robinet electric care incalzeste instant apa in cantitati nelimitate.
Tebuie doar sa il instalezi la chiuveta, sa-l introduci in priza si apa calda incepe sa curga.
Cu Robinetul Delimano de apa calda instant este nevoie doar de cateva secunde pentru incalzirea apei. Dupa care apa calda incepe sa curga si o poti utiliza fara intrerupere.
Robinetul Delimano de apa calda instant poate incalzi apa pana la 60 de grade doar prin apasarea manerului. Becul rosu te va anunta cand poate fi folosit robinetul pentru apa calda.
Daca vrei apa rece, trebuie doar sa impingi manerul inapoi si apa rece incepe sa curga.
Poate fi instalat:
- in bucatarie, in baie, in pivnita, garaj sau atelier
Cu ajutorul Robinetului Delimano economisesti timp, energie, apa, nefiind nevoie de un sistem centralizat de incalzire
Dispunand de un stil plin de finete in contururi rotunjite - materialul folosit este plasticul alb si insertii metalice. Robinetul Delimano de apa calda instant adauga un plus de eleganta bucatariei tale, intalarea simpla deasupra chiuvetei asigura o pozitie stabila distribuitorului si este livrat impreuna cu un maner cu prindere facila care se misca inainte si inapoi pentru a regla temperatura cu usurinta.
Apa de robinet incalzita intant reduce consistent risipa de apa, timp si energie eliminand pierderea de apa de pe conducta. Are control complet automat al caldurii, instalatie simpla cu spirala standard. Nu vei intampina dificultati sa instalezi acest dispozitiv si nici sa il mentii in functiune in bucatarie.
Robinetul Delimano pentru incalzirea apei instant este recomandat persoanelor care locuiesc la bloc fara incalzire a apei, pentru momentul cand se strica boilerul sau conducta de apa calda, pentru casele de vacanta, pentru persoanele care le plac sa gateasca in aer liber.
Comanda cu incredere Robinetul digital Orizontal Delimano pe www.top-shop.ro sau www.delimano.ro la incredibilul pret de 299,00 lei.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu