miercuri, 7 decembrie 2016

Nutribullet Pro Family Delimano Pret si Pareri

Ai un program foarte incarcat si nu mai apuci sa consumi cantitatea recomandata de fructe si legume?. Esti mereu obosit si uneori ti se pare ca nu mai faci fata ritmului impus de toate lucrurile importante pe care trebuie sa le faci?.
Iti prezentam Nutribullet - Extractorul nutrientilor superalimentelor. Nutribullet nu este un blender si nici un storcator de fructe. Este o mare descoperire in stiinta nutritiei care iti poate schimba viata Nutribullet ar putea sa extraga nutrientii astfel ascunsi in interiorul alimentelor pe care le mancam.
Multe dintre elementele esentiale prezente in interiorul alimentelor nu pot fi accesate  numai prin stoarcere, macinarea sau  mestecare. Pentru a avea acces la o super nutritie trebuie sa fie complet zdrobite
Nutribulet Pro Family 900 face posibila super nutritia pe care corpul tau o poate absorbi fara niciun efort.
Cu ajutorul aparatului Nutribullet vei pute:
"descoperi mina de aur" plina de zinc si magneziu din interiorul semintelor de pepene verde
bogata in acizi Omega 3, proteine si antioxidanti din interiorul fructelor de mure si compusilor care orepsc dezvoltarea celulelor canceroase din brocoli, varza si varza Kale.
Avantaje:
- zdrobeste si pulverizeaza alimentele pentru a elibera nutrientii benefici de la nivel celular.
- sparge semintele, patrunde in interiorul tulpinilor si fragmenteaza cojile si pielitele groase pentru a elibera principii nutritive ascunde.
- toaca, marunteste, macina
- reduce timpul pierdut in bucatarie
- fara mizerie
- usor de curatat
- mic si compact, se potriveste oriunde in bucatarie
Comanda cu incredere Nutribullet Pro Family pe www.top-shop.ro sau www.delimano.ro la incredibilul pret de 699,00 lei + un colier CADOU






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu