miercuri, 11 ianuarie 2017

Cizme de Iarna Walkmaxx Pret si Pareri

Tonifica si intaresc musculatura (gambe, coapse, fese, spate si muschi abdominali)
Ard calorii si te ajuta sa slabesti cu fiecare pas
Atenueaza tensiunea si ajuta la prevenirea durerilor de articulatii si de spate
Stimuleaza aparatul circulator si ajuta la prevenirea formarii celulitei
Imbunatatesc postura
Sustin miscarea naturala de rotatie a piciorului
Creeaza un mediu sanatos pentru picior, folosind materiale care ofera o aerisire buna, cum e pielea
Mentin picioarele calde chiar si la temperaturi foarte scazute
Noile Cizme de Iarna Walkmaxx – Inamicul frigului cu talpa rotunjita!

Plimba-te toata iarna cu talpi calduroase si rotunjite! Acum nu mai trebuie sa te descurci fara confortul ideal al talpii WALKMAXX in anotimpul rece. Au sosit Cizmele de Iarna WALKMAXX! Aceste cizme comode si usoare sunt din piele naturala 100% si un aspect ingrijit care iti asigura o caldura placuta si un climat sanatos pentru picioare, ca sa te bucuri de prospetime si sprijin cat e ziua de lunga. Captuseala moale din interiorul acestor cizme moderne rezista la temperaturi foarte scazute, astfel incat vei avea picioare calde indiferent de vreme!

Create in Germania, Cizmele de Iarna WALKMAXX au o inchizatoare decorativa si aspect variabil datorita cusaturii ce se poate intoarce. Stilul modern si captuseala interna pufoasa si moale sunt garantia ca Cizmele de Iarna WALKMAXX vor deveni rapid incaltamintea preferata din colectia ta de iarna.

Cizmele de Iarna WALKMAXX au talpa originala rotunjita care stimuleaza activitatea muschilor individuali mai mult decat incaltamintea conventionala. Talpa ajuta piciorul sa flexeze corect in timpul mersului, adica cu cat te misti mai des si mai mult, cu atat ajuti mai mult circulatia, conditia fizica si rezistenta. Cizmele de Iarna WALKMAXX redistribuie presiunea cauzata de mers de pe articulatii pe muschi, ca sa poti slabi si sa iti poti tonifia corpul mai repede, ajutand astfel si la prevenirea formarii celulitei!

Fie ca esti la serviciu, fie ca te bucuri de timpul liber, cizmele de iarna WALKMAXX iti asigura conditia fizica si sanatatea pe tot parcursul iernii!

Cum functioneaza
Create sa iti imbunatateasca viata, schimband felul in care pasesti.
WALKMAXX au o talpa speciala rotunjita care simuleaza mersul pe nisip moale. In confortul oferit de Cizmele de Iarna Walkmaxx te vei simti ca si cand calcaiele ti se cufunda in pamant la fiecare pas, rotindu-se in fata pe masura ce greutatea isi schimba centrul si impingeti degetele inainte. Astfel, ele iti imprima miscarea naturala de rotatie care distribuie uniform greutatea corporala, transferand presiunea exercitata asupra picioarelor, articulatiilor, spatelui si soldurilor asupra muschilor. Asadar, aceasta miscare iti poate intari picioarele, fesele, spatele si muschii abdominali.

Atentie:

Datorita acestui stil neobisnuit de mers, iti sugeram sa reduci timpul petrecut mergand cu incaltamintea Walkmaxx in primele una-doua saptamani (25 - 45 minute pe zi), in functie de conditia fizica. Pe masura ce vei continua sa porti cizmele de iarna Walkmaxx, corpul se va adapta la acest noul stil de mers. Ti se va parea simplu si comod; si, mergand, vei descoperi si beneficii cardiovasculare.

Culoare BEIGE
Marime disponibila: 41
Comanda cu incredere Cizme de iarna Walkmaxx pe www.walkmaxx.ro la incredibilul pret de149,00 lei, pret redus de la 299,99 lei.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu