miercuri, 11 ianuarie 2017

Ghete de dama Elegant Wedge Comfort Pret si Pareri

Eleganta de top n-a fost niciodata atat de comoda

Ghetele Elegant Wedge sunt unele dintre cele mai moderne si sofisticate ghete Walkmaxx de pana acum, insa nu ai absolut niciun motiv de ingrijorare - confortul total la mers ramane neschimbat.

Ghetele Elegant Wedge combina beneficiile talpii rotunjite cu atractivitatea tocului inalt.
Brantul facut din spuma cu memorie asigura picioarelor tale mai mult confort si le incalzeste in zilele friguroase de toamna si iarna.
Unele parti sunt imprimate cu model piele de sarpe, conferind pantofilor un aspect mai elegant si mai sofisticat.

Brant din spuma cu memorie pentru mai mult confort si un plus de caldura

Profita de noua caracteristica - 4 mm brant din spuma cu memorie, care creste nivelul de confort, incalzeste mai mult si protejeaza suplimentar picioarele in zilele friguroase de iarna. Incheieturile tale iti vor fi recunoscatoare pentru acest brant care ajuta la absorbtia socurilor, la reducerea punctelor de presiune si la o mai buna distribuire a greutatii corpului.
Presiune redusa asupra incheieturilor, picioare usoare ca fulgul

Incaltamintea Walkmaxx reduce presiunea asupra picioarelor. Aceasta distribuie greutatea corporala in mod uniform, reducand presiunea totala si, astfel, imitand mersul descult.

Zonele unde se exercita cea mai mare presiune la nivelul picioarelor sunt cele mai predispuse la aparitia problemelor, precum ulceratiile. Bocancii Fit Outdoor Boots reduc presiunea si acest lucru este esential pentru sanatatea generala a picioarelor.

Acesti pantofi sunt functionali - spre deosebire de pantofii obisnuiti, ei stimuleaza activitatea musculara in timpul mersului si imbunatatesc circulatia sanguina.

Proiectata cu proprietati unice care favorizeaza tonifierea musculara

Talpa rotunjita Walkmaxx este o inovatie revolutionara si solutia pentru un mod de a pasi mai natural. Stimuleaza miscarea naturala prin rularea piciorului si redistribuie presiunea la mers de la incheieturi la muschi, ajutand la cresterea activitatii musculare, imbunatatind pozitia corpului si circulatia sangelui si alinand durerea de spate si a incheieturilor.

Talpa rotunjita este facuta din materiale de cea mai buna calitate care asigura, totodata, o mai buna amortizare, confort si durabilitate, astfel ca fiecare pas al tau este mai lejer si mai sanatos.

Cum functioneaza talpa rotunjita?
Talpa rotunjita distribuie in mod uniform greutatea corpului si presiunea asupra genunchilor, calcaielor si a salelor, prevenind aparitia durerilor si incurajand o pozitie corecta in timpul mersului. Imita mersul descult prin reproducerea miscarii naturale de rulate a piciorului, incurajand o miscare sanatoasa si, astfel, prevenind deformarile.
1 Reduce durerea la nivelul salelor
2 Intareste muschii
3 Minimizeaza tensiunea la nivelul genunchilor
4 Reduce senzatia de picioare grele
5 Previne umflarea picioarelor
Culoare: maro. negru
Marimi: 36-41
Comanda cu incredere Ghete de dama Elegant Wedge Comfort doar pe www.top-shop.ro la incredibilul pret de 169,00 lei, pret redus de la 299,00 lei




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu