marți, 6 decembrie 2016

Rulada de ciocolata | Reteta

Rulada de ciocolata | Reteta


Ingrediente:
Pentru blat:
- un plic praf de copt
- 3 linguri cacao
- 3 oua
- 50 g pudra de migdale
- 75 g zahar
- 75 g faina
Pentru umplutura:
- 150 g unt
- 150 ml frisca lichida
- 300 g piure de castane
- 3 linguri cacao
Pentru glazura
- 15 g zahar pudra
- 200 g ciocolata neagra
- 250 ml frisca lichida
Pentru decor
- zahar pudra

Mod de preparare:
1. Ouale se freaca bine cu zaharul pana ce se albesc si se adauga faina cu praful de copt amestecate si cernute in prealabil, se amesteca, se adauga cacaua si se omogenizeaza.
2. Se toarna aluatul in tava de copr tapetata cu hartie unsa, se coace 10 minute. Se scoate pe un servet umed, se ruleaza si se lasa asa la racit.
3. Se mixeaza piureul de castane decongelat, se adauga untul moale si cacaua si se mixeaza. Se adauga frica batuta. Pentru glazura se fierbe frica, se adauga ciocolata rupta in bucati, apoi zaharul. 
4. Se desface blatul, se umple, se ruleaza, se toarna glazura si se lasa pana a doua zi. Se serveste cu zahar pudra deasupra. Pofta buna!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu