miercuri, 11 ianuarie 2017

Drumuri inchise din cauza vremii 11 Ianuarie 2017

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza zăpezii și a viscolului, miercuri sunt închise autostrăzile A2 București - Constanța, A4 Ovidiu - Agigea și A3 București - Ploiești. CFR Călători a decis, miercuri dimineața, la ora 6:00, anularea a 80 de trenuri din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Traficul aerian pe cele două aeroporturi din București, Henri Coandă și Băneasa Aurel Vlaicu se desfășoară în condiții de iarnă, însă nicio cursă nu a fost anulată. Porturile maritime Midia-Năvodari și Constanța Nord și Sud au fost operaționalizate miercuri dimineață, începând cu ora 10.00, după ce vântul a scăzut în intensitate și vizibilitatea a crescut.
Porturile maritime Midia-Năvodari și Constanța Nord și Sud au fost operaționalizate miercuri dimineață, începând cu ora 10.00, după ce vântul a scăzut în intensitate și vizibilitatea a crescut, potrivit Autorității Navale Române.
Biroul de presă al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime (CNAPM) Constanța, a menționat, totodată, că infrastructura rutieră din porturile maritime românești este operațională, nefiind înregistrate blocaje, iar deszăpezirea se realizează continuu, echipele de intervenție fiind mobilizate încă de marți seară, de la ora 21.00, pentru curățarea căilor rutiere, astfel încât circulația în interiorul portului să nu fie perturbată.
Și Canalul Dunăre Marea Neagră este deschis tranzitului de nave, în condiții de iarnă, pe calea principală Agigea-Cernavodă, în timp ce pe cale secundară Poarta Albă-Midia navigația este întreruptă de un pod de gheață gros de 15 cm, potrivit directorului general al Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile (CNACN) Constanța, Daniel Georgescu.
Noi am menținut calea de navigație operațională și ultimele convoaie au trecut marți, înaintea suspendării manevrelor de navigație în Portul Constanța, dar convoaiele care au trecut în amonte, staționează la Cernavodă pentru că navigația pe Dunăre este închisă din cauza sloiurilor care curg și tind să formează poduri de gheață'', a declarat, pentru AGERPRES, Georgescu.
Cursele aeriene înregistrează întârzieri din cauza degivrării aeronavelor, dar niciun zbor nu a fost anulatulcea: Drumurile naționale și județene, blocate; ambulanțele se deplasează însoțite de utilaje de deszăpezire




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu