joi, 12 ianuarie 2017

Incendiu la Circul Globus 2017

Dezastru dupa ce un incendiu a distrus o cladire a circului Globus din Bucuresti unde erau tinute mai multe animale salbatice. Doi tigri siberieni au murit in flacari, dar si caini, pisici si porci vietnamezi.
In total, 11 animale au murit. In timpul interventiei, pompierii au fost asistati de medici veterinari care au tranchilizat celelalte salbaticiuni speriate, care au supravietuit la limita. Dimineata la ora 4 si 30 de minute pompierii au primit apelul unui angajat al circului. In primele faze ale interventiei a existat chiar temerea ca unele animale periculoase ar fi scapat. Pana la urma s-a dovedit ca tigrii siberieni au murit in boxe.
Irinel Precup, comandantul Grupului 4 interventie "Doi tigri siberieni nu au reusit sa supravietuiasca in niste boxe, alti trei am reusit sa ii salvam, de asemene am reusit izolarea incendioului in asa fel incat sa nu se deplaseze spre alt adapost unde avem alte animale exotice."
Cei cinci tigri siberieni au fost candva mari vedete ale Circului Globus, si au fost dresati de Stefan Plesoianu.
Incendiu Globus
Irinel Precup, comandantul Grupului 4 interventie: "Am incercat sa tranchilizam animalele sa le scoatem dar am renuntat la aceasta idee pentru ca am reusit sa izolam indendiul si sa nu mai fie probleme cu animalele. Animalele sunt in continuare in adapostul respectiv pentru ca nu le putem scoate avand in vedere ca sunt tigri siberieni, ei sunt obisnuiti cu aceste temperaturi si sunt periculosi."
Printre nimalele salvate se mai numara camile, taurasi, cai, ponei, ogari si capre. Au murit in chinuri, alaturi de tigrii siberinei, si caini, pisici si porci vietnamezi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu