duminică, 15 ianuarie 2017

Horoscopul chinezesc al anului 2017

Sobolan (Sagetator)- An favorabil consolidarii pozitiei sociale, dar cu eforturi pe masura. Obstacole in cariera. Armonie in familie. Punct sensibil: sanatatea(surmenaj).

Bivol (Capricorn)- Munca iti va fi rasplatita. Stabilitate finaciara, economii. Nu raspunde la provocari (vezi rosu in fata ochilor si arati cornitele).

Tigrul(Varsător)- Cocosul de Foc iti ofera suport pentru a depasii toate obstacolele in anul sau. O veste neasteptata va poate schimba brusc planurile.

Pisica/Iepurele (Peşti)- Inarmati-va cu rabdare si multa diplomatie. Posibile dispute, incercari. Analizati serios orice decizie importanta.

Dragonul (Berbec)- Un an foarte bun, caci esti in gratiile Cocosului, te idolatrizeaza. Oportunitati, succese, recunoastere.

Sarpele (Taur)- Atmosfera placuta in familie, prosperitate materiale, achizitii si calatorii (compatibil Cocos).

Calul (Gemeni)-... antrenat va trece cu brio peste obstacole. Calul naravas se va lasa greu incalecat; va depasi cu greu dificultatile; va avea parte de munca grea, poveri greu de dus. Secretul succesului? Eforturile sustinute.

Capra/Oaia (Rac)- An foarte bun in plan profesional, dar nu la fel de roz in plan sentimental. Remedii: optimismul si simtul umorului.

Maimuta (Leu)- Anul strategiilor stralucite anunta rezultate pe masura. Maimutele comode pot avea de suferit.

Cocosul- Un an de bilant, cu urcusuri si coborasuri. Nu va asociati cu cocosii-ne e loc de doi cocosi in aceeasi ograda...

Cainele (Balanţă)- Gandeste, creioneaza-ti un plan de bataie actioneaza. Nu te abate din drum, nu oscila prea mult!

Mistretul/Porcul (Scorpion)- Un an cu sare si piper, in alb si negru. Unii vor avea succes major in cariera, altii se vor bucura de succes in dragoste



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu