marți, 3 ianuarie 2017

Tigaie adanca Grey Granit Line 28 cm - gatire fara colesterol Pret si Pareri

Un vas ideal pentru toate gospodinele preocupate de a gati sanatos pentru intreaga familie, Tigaia adanca Grey Granit Line 28cm este varf de gama in materie de tigai acoperite cu straturi de marmura ce ajuta gatitul fara garsimi adaugate si fara surplus de colesterol.
Traieste din plin senzatia gatitului ca pe o plita de  piatra cu noua tigaie adanca Grey Granit Line de 28 cm. Aceasta tigaie cu trei straturi de marmura are o eficienta ridicata in gatitul cu minim de ulei adaugat. Indiferent ca gatesti retete traditionale, moderne sau dietetice aceasta tigaie revolutionara va contribui la succesul preparatelor tale, pastrand nutrientii alimentelor.
Straturile de marmura contribuie la un beneficiu semnificativ al acestui produs; confera un strat antiaderent care permite gatitul preparatelor fara ca acestea sa se lipeasca de oala de gatit si fara a fi necesar adaugarea unei cantitati semnificative de ulei pentru a evita lipirea alimentelor.
Avand o capacitate de 3.5l puteti prepara o masa delicioasa si sanatoasa pentru intreaga familie sau pentru mai multi invitati iar datorita designului deosebit poate fi folosit nu doar pentru prepararea ci si pentru servirea mesei.
Manerele ergonomice acoperite cu silicon au fost special concepute pentru a ajuta la stabilitatea vasului. Totodata, fixate in paralele pe tigaie, reduc riscurile de accidentare prin arsuri cauzate de manerele supraincazite sau din cauza dezechilibrarii vasului ce rezulta in varsarea mancarii fierbinti pe maini.
Capacul de stical dotat cu dop este un accesoriu chick si in acelasi timp si foarte util, deoarece are un rol esential in a pastra alimentele fragede si suculente, prin inchiderea etansa, asigurand o baie de aburi patrunzatoare retetelor dumeavoastra.
Avantaje:
Foarte rezistent
Nu necesita ulei adaugat
Curatare usoara
Detalii tehnice
Material cu 3 straturi de marmura
Capac sticla cu cu dop
Manere ergonomice acoperite cu silicon
Se poate spala in masina de spalat vase Da
Se poate folosi pe aragaz cu inductie Da
Diametru 28cm
Capacitate 3.5l.
Comanda cu incredere Tigaie adanca Grey Granit Line 28 cm - gatire fara colesterol doar pe www.iteleshop.ro la incredibilul pret de 149 lei.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu