marți, 3 ianuarie 2017

Set 3 tavi ceramice Copper Line - gatit antiaderent Pret si Pareri

Setul elegant de 3 tavi ceramice Cooper Line este un accesoriu de bucatarie de nelipsit pentru toate gospodinele. Asigura prepararea uniforma a mancarurilor la cuptor si in acelasi timp poate fi folosit si pentru servirea si depozitarea alimentelor neconsumate.
Tavile ceramice Cooper Line in diverse marimi au fost concepute in special pentru a gati simplu si usor mancaruri delicioase si suculente la cuptor. Indiferent daca este vorba de retete de carne, peste, cartofi, prajituri sau paste prin revolutionarul set 3 tavi Cooper Line cu doua straturi ceramice, puteti prepara sau incalzi mancarea la cuptor fara ca acestea sa se prinda de vas. Mai mult mancarea preparata poate fi si servita in aceste splendide vase, avand un designe modern si atragator, iar mancarea neconsumata o puteti depozita in camara sau in frigider cu incredere.

Avantaje:
V-ati saturat sa folositi metri de folie de aluminiu pentru a va proteja tavile conventionale de arsuri? Econpmisiti timp si bani prin renuntarea la aceste metode rudimentare. Cu setul de 3 tavi Cooper Line antiaderent nu veti mai avea aceasta grija. Straturile ceramice ecologice asigura prepararea mancarurilor la cuptor fara ca acestea sa se lipeasca de tava. cu doar un strop de ulei adaugat.
Tocmai din acest motiv setul de 3 tavi Cooper Line este usor de curatat. Recomandam spalarea acestora in masina de spalat vase sau manual, fara burete de sarma pentru a nu afecta integritatea smaltului ceramic.
Manerele ergonomice din silicon cu care sunt dotate aceste tavi ceramice, au fost gandite pentru protejarea utilizatotorului. Acestea nu se infierbanta la fel de tare ca restul tavii in cuptor, asigurand astfel o mai usoara manevrare si scade riscul de accidentare cu arsuri..
Tot pentru confortul si sanatatea dumneavoastra gandite, tavile Cooper Line nu necesita adaugarea uleiului sau a grasimilor la preparatele pe care le gatiti sau le incalziti la cuptor, de aceea aceste vase devin aliatul tuturor membrilor familiei in diete si cure sau pentru un stil de viata mai sanatos.
Design:
Elegant, avand culori atragatoare ce se potrivesc in orice bucatarie si evidentiaza culorile apetisante ale preparatelor dumneavoastra, ceea ce le face nu doar estetice dar si ideale pentru prezentarea si servirea mancarurilor delicioase.

Mod de utilizare:
Asezati produsele pentru gatit in tava potrivita pentru portia de mancare dorita
Condimentati mancarea dupa reteta sau gust
O puneti in cuptorul preincalzit pentru minutele necesare fiecarui preparat
Asezati tava in mijlocul mesei si serviti mancarea intregii familii
Specificatii
Dimensiuni tavi 36 x 23 x 4,8 cm,
40 x 27 x 4,8 cm,
46 x 29 x 4.9 cm.
Materiale tavile sunt din cu 2 straturi de invelis ceramc, ecologic,
manere ergonomice de silicon
Se spala in masina de spalat Da
Folosibil in microunde Nu
Comanda cu incredere Set 3 tavi ceramice Copper Line - gatit antiaderent doar pe www.iteleshop.ro la incredibilul pret de 199 lei.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu