marți, 3 ianuarie 2017

Cafea Verde pentru slabit Pret si Pareri

Cel mai eficient ATAC ASUPRA GRASIMILOR!
Noua descoperire in materie de diete, care te ajuta sa slabesti usor si rapid. Aceasta se bazeaza pe extractul de boabe de cafea verde.
PANA LA 8 KILOGRAME IN MINUS PE LUNA
FUNCTIONEAZA RAPID
EFECTE DEMONSTRATE SI TESTATE
PUTERNIC ARZATOR DE GRASIMI
REDUCE EFECTIV POFTA DE MANCARE
FARA DIETE DRASTICE
FARA INFOMETARE
FARA SCHIMBAREA RUTINEI ZILNIC
Nu ezita! La 2 flacoane comandate, vei beneficia de al treilea GRATUIT!
Cafeaua verde se refera de fapt la boabele de cafea care nu sunt prajite. Prin prajire, boabele de cafea capata o culoare bruna si pierd o parte din proprietatile naturale, dar si din proprietatile de slabire si detoxifiere. Odata cu prajirea, proprietatile cafelei se diminueaza si unele dintre ele chiar dispar. Daca vrei sa beneficiezi de un remediu naturist, care lupta impotriva grasimilor din organism, dar si impotriva cancerului si a radicalilor liberi, care provoaca imbatranirea, trebuie sa consumi cafeaua verde ca atare.

Cum ajuta cafeaua verde in slabire? Boabele necoapte de cafea contin o substanta minune: acidul clorogenic (ACG), o substanta care, in combinatie cu cafeina, stimuleaza arderea grasimilor din organism prin accelerarea proceselor metabolice, scade absorbtia zaharului la nivelul tubului digestiv, scade glicemia prin efectul reglator hormonal, impiedica formarea de noi depozite grase, purifica organismul si ajuta la eliminarea toxinelor, impiedica acumularea de radicali liberi, reintinereste si revigoreaza organismul prin efectul puternic antioxidant, reduce nivelul de colesterol din sange si ajuta la prevenirea afectiunilor cardiovasculare, creste puterea de adaptare a organismului la conditii de stres, surmenaj fizic si intelectual. Cafeaua verde nu doar ajuta in slabire, ci previne si efectul yo-yo, inlaturand riscul de reingrasare.
Cu adevarat eficient fara a necesita o dieta!


Compozitie:
Extract din seminte de Cafea-verde (Coffee Arabica L), cu 50% acid clorogenic - 300mg
Gelatina (capsula)

Administrare:
2 capsule pe zi, dimineata si la pranz inainte de mese.

Numai pentru adulti (peste 18 ani)

Contraindicat persoanelor cu afectiuni cronice grave.

A nu se administra femeilor insarcinate sau care alapteaza

Parameters:
Ambalaj, prezentare: Flacon cu 60 capsule.
Comanda cu incredre Cafea Verde pentru slabit doar pe www.iteleshop.ro la incredibilul pret de 59 lei.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu