marți, 3 ianuarie 2017

Inhalator sare BNM Medical - tratament tuse si alergii Pret si Pareri

Inhalatorul de sare este o terapie suplimentara eficienta si in cazul afectiunilor respiratorii cronice mai grave, manifestandu-se prin respiratie greoaie.
Beneficii:
Mic, compact, forte usor si practic de folosit si depozitat
Ajuta la tratarea infectiilor respiratorii
Creste rezistenta organismului la alergii
Foarte eficient pentru reducerea problemelor respiratorii
Combate sforaitul si reduce efectele nocive cauzate de fumat
Sarea aflata in inhalatorul de sare provine din Praid, localitate renumita pentru salina sa.
Inhalatorul de sare BNM este comercializat cu sac de sare inlocuibil in mod individual, care reprezinta o conditie de baza pentru utilizarea igienica a produsului.
Inhalatorul de sare poate fi spalat si dezinfectat chiar si in masina de spalat.
Cant:
1
Adaugă în coş
Descriere Recenzii (1)
Se recomanda inhalatorul de sare BNM in primul rand pentru:
astm,
alergii care afecteaza caile respiratorii,
laringotraheobronsita,
boala pulmonara obstructiva cronica,
simptome ale cailor respiratorii provocate prin fumat,
tratamentul infectiilor cailor respiratorii,
mentinerea sanatatii.
Deoarece in mod dovedit:
Imbunatateste volumul expirator,
ajuta la curatarea cailor respiratorii,
eliminarea secretiei,
reduce tusea nocturna,
usureaza respiratia,
in totalitate imbunatateste calitatea vietii.
Durata de utilizare recomandata: 15-25 minute pe zi.
Se recomanda utilizarea inhalatorului de sare in vederea obtinerii unui efect garantat.
Este foarte simplu sa ne insusim tehnica de respiratie. Pozitionati orificiul aparatului la gura asemanator unei pipe traditionale. Respirati cu intensitate normala. Expirati pe nas pentru a evita patrunderea umiditatii aerului expirat in interiorul inhalatorului. Poate fi utilizat in conditii de siguranta si la copii, daca sunt capabili sa-si insuseasca tehnica de respiratie.
In anumite cazuri, procesul de curatare se poate manifesta la inceput prin tuse si curgerea nasului, acestea sunt insa fenomene normale, putand fi eliminate astfel secretiile si impuritatile acumulate in organism.
Curatarea inhalatorului de sare poate fi efectuata simplu cu ajutorul unei carpe umede, insa aveti grija sa nu introduceti apa in interiorul aparatului. Inhalatorul de sare din portelan poate fi dezinfectat usor si in cazul in care sacul de sare este indepartat. Sacul de sare va fi reintrodus numai in inhalatorul uscat complet. Depozitati aparatul intr-un loc uscat! Pentru alte detalii si informatii consultati manualul de utilizare a aparatului
Care este efectul sarii inspirate asupra organismului? Care este efectul principal?
La baza efectului aparatului sta faptul ca datorita marimii lor, particulele de sare inhalate sunt capabile să patrunda in sectiunile finale, cele mai inguste ale cailor respiratorii, unde, fiind absorbite in mucoasa pe suprafata, initiaza procese care sustin imbunatatirea starii pacientului. Prin actiunea sarii absorbite, osmolaritatea secretiei este crescuta, apa ajunge in caile respiratorii, care duce la eliberarea si eliminarea mai usoara a secretiilor (Chervinskaya si Zilber, 1995). Este foarte important deoarece in cazul numeroaselor boli caile respiratorii infundate si agențti patogeni aflațt in secreție sunt raspunzatori pentru agravarea starii pacientului.
Inhalatorul de sare poate fi utilizat in scop de prevenire?
Da, utilizarea aparatului este recomandata in scop de prevenire. In cazul fumatorilor, persoanelor expuse frecvent la aer poluat este deosebit de important sa se puna accent pe prevenirea afectiunilor respiratorii. Inhalarea sarii s-a dovedit eficace in cazurile de mai sus si pe baza experimentelor efectuate (Chervinskaya, 2006) (Roslaia și col., 2001). De asemenea, haloterapia este eficace în reducerea frecventei afectiunilor respiratorii acute la copii.
Utilizare in pulmonologie si pediatrie
Care este structura inhalatorului de sare?
Inhalatorul de sare este compus din doua parti principale: din corpul de portelan in forma de pipa traditionala si din sarea macinata aflata in sacul de sare. Sacul are rol de filtru din material tip plasa, care previne inhalarea bucatilor de sare mai mari. Sacul de sare poate fi îndepartat, iar corpul de portelan poate fi spalat si dezinfectat.
Substanta activa a inhalatorului de sare se afla in sacul de sare.
Sacul de sare poate fi utilizat timp de un an. Sacul de sare poate fi inlocuit oricand. Sacul de sare poate fi îndepartat, daca este cazul, iar corpul de portelan poate fi spalat si dezinfectat. Inhalatorul de sare garanteaza efectul de curățare a cailor respiratorii, cunoscut din salina, de care puteti beneficia in caminul Dv.
Particulele de sare inhalate sunt capabile sa patrunda in caile respiratorii, se absorb in stratul de suprafata a mucoasei, prin urmare osmolaritatea secretiei este marita prin efectul sarii, necesitand mai multa apa, iar in final are ca rezultat eliberarea si eliminarea mai usoars a secretiei.
Conform prezumtiilor cercetatorilor, inhalatorul de sare tempereaza procesele inflamatorii in doua feluri: pe de o parte, concentratia de sare marita spontan elimina bacteriile patogene, iar pe de alta parte, sarea inhalata activeaza macrofagii alveolari (aflati in plamani), prin urmare, acestia elimina mai eficient substantele straine.
Care sunt contraindicatiile în cazul utilizarii inhalatorului de sare?
Aparatul poate fi utilizat de orice persoana, limita de varsta inferioara reprezentand nivelul de capacitate de insusire a modului de utilizare descris in manualul utilizatorului (de regula 5 ani).
Pot aparea efecte secundare in timpul utilizarii inhalatorului de sare?
Conform experientei, în anumite cazuri dupa inceperea terapiei poate creste frecventa tusei si intensificarea curgerii nasului ca simptome temporare; pe durata utilizsrii poate aparea eventual iritatia gatului
Comanda cu incredere Inhalator sare BNM Medical - tratament tuse si alergii  doar pe www.iteleshop.ro la incredibilul pret de 89 lei, pret redus de la 99 lei.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu