luni, 2 ianuarie 2017

Osteotic Pret si Pareri

PROBLEMELE REUMATICE , PROBLEMELE DE ARTICULATII și DURERILE DE OASE  pun presiune pe VIATA DE ZI CU ZI !

OFERTA EXCEPTIONALA DE LA RO TELESHOP !!!

500 DE GRAME DE GEL OSTEOTIC, FORMULA NOUA, PENTRU REDUCEREA DISCONFORTULUI OSTEO-ARTICULAR, LA DOAR 179 LEI CU TVA INCLUS SI TRANSPORT GRATUIT IN TOATA ROMANIA PANA LA USA DUMNEAVOASTRA !

OSTEOTIC  AJUTA LA prevenirea și ameliorarea afecțiunilor reumatice, durerilor de articulatii si durerilor de oase.

Compozitie complexa ce ofera SPRIJIN pentru imbunatatirea mobilitatii si functionalitatii articulare.

Se absoarbe usor si reduce disconfortul osteo-articular.

De ajutor in perioada de recuperare dupa accidente si leziuni ale sistemului osteo articular.

OSTEOTIC contribuie la îmbunătățirea mobilității articulare. IMBUNATATESTE circulația sângelui la nivelul afectat de reumatism si AJUTA la refacerea cartilajelor.
La fiecare gel OSTEOTIC de 500 de grame comandat primiti cadou 60 de capsule OSTEOTIC, BOGATE IN CURCUMA  care  favorizeaza circulatia periferica, reducand senzatia de picioare reci, au efect antioxidant si antiinflamator.

Nu percepem taxa de coletare si indiferent de valoarea comenzii, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT, in toata Romania pana la usa dumneavoastra, doar prin FAN CURIER !

PRODUSUL  ORIGINAL IL GASITI DOAR LA  RO TELESHOP.

Comandati acum gelul OSTEOTIC de 500 grame si primiti CADOU  60 de capsule Osteotic,  BOGATE IN CURCUMA !

Totul la doar 179 lei cu TVA inclus si transport gratuit in toata Romania pana la usa dumneavoastra doar prin Fan Curier !

OSTEOTIC:

- Ajuta la mentinerea sanatatii articulatiilor si favorizeaza refacerea acestora.

- Contribuie la imbunatatirea mobilitatii articulare.

- Ajuta la refacerea sistemului osteo-articular.

- Imbunatateste circulatia sanguina la nivelul afectat de reumatism.

- Ajuta la reducerea durerilor musculare si articulare.

- Ajuta la reducerea intensitatii proceselor reumatismale degenerative.

- Contribuie la refacerea cartilajelor.
OSTEOTIC emulgel 500 de grame

Ingrediente RO/INCI: apa(aqua), extract din radacini de Gheara-diavolului(Harpagophytum procumbens root extract), extract din fructe de Ardei-iute(Capsicum annuum fruit extract); extract din seminte  de Castan(Aesculus hippocastanum seed extract); extract din scoarta de salcie(Salix alba bark extract); ethylhexy palmitate; dimetichone; glycerin; sodium polyacrilate; alcool; ethylhexylglycerin; phenoxyethanol.

Mod de utilizare :  Se aplica de 3-5 ori pe zi, la nivelul zonei  afectate, in cantitati mici,  pe pielea sănătoasă ( fără răni )  si se maseaza usor pentru a patrunde in piele. Pentru uz extern.  A se evita zona ochilor si a fetei. Spalati-va pe maini dupa aplicarea produsului.

La prima utilizare a produselor se recomanda aplicarea  unei  cantitati mici de produs ( cat un bob de mazare) pe o suprafata mica de piele, pentru a testa gradul de tolerare. Intrerupeti aplicarile daca apar manifestari  neplacute.  A se pastra ferit de caldura, lumina si umiditate. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici sau a animalelor de companie. A nu se depasi  doza recomandata.  A se masa usor pentru a patrunde in piele. Produsul nu se recomanda copiilor,  femeilor insarcinate sau care alapteaza, celor care sufera de boli grave,  alergii sau au interdictii la unele dintre componentele produsului. Produsul se aplica pe pielea curata si sanatoasa. Produsul nu se aplica pe pielea care prezinta rani, varice, rosaturi, eczeme, exfoliatii, boli de piele,  alunite etc. Chiar daca utilizati produsul, trebuie sa nu neglijati vizitele periodice la medic. Produsul realizat de Laboratoarele Medica  este obtinut si testat in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001 si 22000.

OSTEOTIC  60 capsule,

Ingrediente/capsula: pulbere din radacini de Turmenic (Curcuma longa) - 250mg; pulbere Piper-negru (Piper nigrum) - 10 mg; capsula (gelatina) - 76,5 mg.

Curcuma, cunoscuta si sub numele de "Turmenic" sau "Sofran-indian", impreuna cu piperul-negru sprijina functiile: digestiva si hepatica. Favorizeaza circulatia periferica, reducand senzatia de "picioare reci". Produsul ajuta la mentinerea sanatatii articulatiilor si imbunatateste flexibilitatea acestora.

Produsul  este obtinut si testat in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001 si 22000.

Mod de ulilizare: 1caps x 2/zi, dimineata si seara, dupa mese, cu un pahar de apa plata pe o perioada de 1 - 3 luni.

VA RUGAM SA PROTEJATI NATURA RECICLAND AMBALAJELE !            

PRODUCATOR: SC LABORATOARELE MEDICA S.R.L,  Str. Frasinului, Nr. 11, Otopeni, Ilfov

Distribuitor : S.C. PRO TELESHOP EXPERT S.R.L. -  Str. Neagoe Voda, nr.8, Bucuresti, sector 1.

Oferta promtionala!

(promotia valabila: 01.05.2015 - 01.05.2016)

La achizitionarea pachetului Osteotic primiti 60 de capsule Osteotic cadou.
Comanda cu incredere Osteotic doar pe www.roteleshop.ro la incredibilul pret de 179 lei..




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu