miercuri, 11 ianuarie 2017

Bocanci 3.0 Walkmaxx Pret si Pareri

Bocancii Walkmaxx 3.0 sunt facuti din materiale de cea mai buna calitate si beneficiaza de talpa originala rotunjita WALKMAXX. Acestia stimuleaza actiunea muschilor fesieri si ai picioarelor pentru o activitate fizica mai eficienta. Astfel, poti pierde mai rapid in greutate!
Optimizeaza-ti confortul si rezistenta la mers

Bocancii Walkmaxx 3.0 sunt realizati din materiale de cea mai buna calitate si beneficiaza de talpa originala rotunjita WALKMAXX pentru a stimula activitatea muschilor fesieri si ai picioarelor. Astfel, activitatea fizica devine mai eficienta, conducand la o pierdere in greutate mai rapida. Noile caracteristici sporesc confortul si durabilitatea pentru a-ti oferi cea mai buna experienta posibila cand ai de mers pe jos in lunile reci de iarna.

Stratul MAXX-RESIST respinge apa, uleiul si petele
Izolatia din spuma cu memorie asigura cel mai bun confortul la mers
Talpa exterioara usoara este fabricata dintr-un amestec de cauciuc EVA, pentru o excelenta absorbtie a socurilor
Impermeabili la apa si la vant pentru protectie optima in timpul iernii
Talpa speciala anti-alunecare protejeaza eficient impotriva patinari
Talpa rotunjita WALKMAXX asista flexarea corecta a piciorului in timpul mersului, optimizand activitatea musculara. Asta inseamna ca presiunea mersului este preluata mai eficient de catre muschi. Astfel, cu fiecare pas pe care il faci Bocancii Walkmaxx 3.0 te pot ajuta sa pierzi in greutate.

Calcaiul se va afunda in pamant cand pasesti, va rula inainte si iti va deplasa greutatea spre degete - exact ca atunci cand umbli descult(a)!
Greutatea corpului distribuita in mod egal elibereaza presiunea asupra incheieturilor

 Miscarea naturala de translatie distribuie greutatea corpului in mod egal pentru a transfera presiunea de la talpi, incheieturi, spate si solduri.  Aceasta ajuta la o echilibrare si o postura corecta si poate avea ca rezultat intarirea muschilor picioarelor, feselor, spatelui si abdomenului.
Izolatia din spuma cu memorie pentru confort maxim

Izolatia din spuma cu memorie asigura confort, caldura si moliciune la cel mai inalt nivel.
Membrana rezistenta la vant cu invelis special MAXX-Resist

Materialul exterior este rezistent la vant si, in acelasi timp, permite circulatia aerului pentru a tine frigul la distanta iarna si a optimiza incalzirea piciorului. Stratul MAXX-Resist ofera protectie suplimentara la apa, ulei si pete.

Talpa exterioara impermeabila rezista la temperaturi scazute

Tin de cald, deoarece talpa exterioara impermeabila, fabricata din cauciuc termoplastic, rezista la temperaturi foarte joase si previne roaderea.
Talpa speciala anti-alunecare pentru un pas sigur si uscat

Indiferent daca mergi pe o suprafata uda, lipicioasa sau noroioasa, Bocancii Walkmaxx 3.0 sunt conceputi cu o talpa speciala anti-alunecare care iti tine piciorul ferm si stabil pe pamant. Canalele cu latime mai mare de pe mijlocul talpii asigura o aderenta mai buna, iar calcaiul inclinat asigura o oprire mai usoara. Cu siguranta vei aprecia canalele mai late, intrucat ele ajuta la eliminarea noroiului de sub talpa si nu permit intepenirea pietrelor si a altor fragmente dure in talpa.
1 Crestaturi oblice pentru oprire
2 Canale pentru eliminarea noroiului
3 Ani-alunecare
4 Latime mai mare pentru franare laterala
5 Canale late pentru a evita incastrarea pietrelor si a resturilor
6 Priza anti-alunecare
7 Crestaturi oblice pentru oprire la calcai
Alegerea perfecta pentru pasionatii de mers pe jos, excelente inclusiv pentru persoanele in varsta
Daca iti place sa mergi pe jos, in mod sigur iti doresti sa optimizezi fiecare pas pe care il faci. Bocancii Walkmaxx 3.0 sunt proiectati special pentru a fi mai siguri si mai comozi. Elementele speciale ale bocancilor ii fac, de asemenea, o alegere excelenta si pentru persoanele care:
Sufera de dureri de spate si de picioare in timpul mersului.
Au picioarele obosite, bataturi si/sau monturi.
Cauta un mod mai usor si mai comod de a merge pe jos.
Majoritatea utilizatorilor sunt foarte multumiti de noii lor pantofi Walkmaxx si cei mai multi i-ar recomanda si altora.
Culoare: maro/bej
Marimi: 36 - 45
Pret nou 139,00 lei
Pret vechi 299,00 lei
Comanda cu incredere Bocanci 3.0 Walkmaxx pe www.walkmaxx.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu