duminică, 1 ianuarie 2017

Cyclonic Vac - Aspiratorul 3 in 1 Pret sin Pareri

V-ați  săturat să tot trageți de aspirator, să căutați prize sau să vă chinuiți să îl ridicați ca sa ajungeți pe sus? Ei bine, acum puteți uita de toate aceste probleme!

Aspiratorul Cyclonic Vac este primul aspirator 3 în 1 cu sistem ciclonic de curăţare . Se transforma rapid dintr-un aspirator normal, în unul portabil sau chiar unul tubular în doar câteva secunde.

Rapid, simplu şi fără efort! Aspira covorul, podelele de lemn,mizeria de pe tapiţerii, praful de pe mobila sau perdelele în doar câteva mişcari. Cu doar un clic îl transformaţi şi puteţi aspira canapeaua, sau să aspiraţi în spaţii înguste, ataşând bagheta tubulară.

Îl puteţi folosi oriunde! De cele mai multe ori, nu puteţi folosi aspiratorul decât pentru anumite suprafeţe, sunt grele şi obositoare. Dar aspiratorul Cyclonic Vac se poate folosi în 12 moduri diferite, asfel încât îl puteţi folosi oriunde doriţi şi să scurtaţi la jumatate timpul de curăţenie.

Designul său brevetat foloseşte aerul evacuat pentru o curăţare profundă. Chiar şi cele mai mici particule de murdărie for fi curăţate. Mai mult, spre deosebire de aspiratorele obişnuite care împrăştie în aer praful aspirat, Cyclonic Vac va filtra praful cu ajutorul filtrului electrostatic care va reţine murdăria şi praful ca un magnet. Practic nimic nu va mai fi eliberat înapoi in aer!

În acelaşi timp, nu va mai trebui să cumpăraţi saci sau filtre pentru aspirator. Compartimentul special pentru mizerie se goleşte foarte usor, iar filtrul electrostatic se curăţă foarte uşor sub un jet de apă! Economisiţi timp , bani şi spaţiu! Când terminat curăţenia doar pliaţi aspiratorul Cyclonic Vac.Gata cu spaţiul irosit.
Curăţaţi casa, maşina, biroul simplu rapid şi fără efort, doar cu aspiratorul Cyclonic Vac!

Pachetul conţine:
-Aspiratorul Cyclonic Vac cu cablu de 8m.
-bagheta de prelungire;
Accesoriul pentru spaţii înguste şi perie pentru tapiţerii
Comanda cu incredere Cyclonic Vac - Aspiratorul 3 in 1  pe www.telestarshop.ro la incredibilul pret de 300,24 lei.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu