luni, 2 ianuarie 2017

Uscator de rufe electric 8 bare Pret si Pareri

Uscator de rufe pliabil si compact, cu 8 bare din aluminiu. Ideal pentru economisirea timpului de uscare al hainelor proaspat spalate.
Incalzire electrica (50 - 55 grade) - perfect pentru uscarea rapida a hainelor
Pliabil, Compact, Usor, pentru asigurarea economiei de spatiu in camin
Buton de pornire On/Off cu indicator luminos, picioare stabile, culoare: aluminiu-argintiu.

Uscarea hainelor este o constanta povara pentru noi toti, deoarece anotimpul si spatiul de locuit nu permite intodeauna ca acestea sa fie uscate in aer liber, de aceea avem de ales intre a asterne hainele pe sarme improvizate prin casa in apropierea surselor de caldura pentru a accelera procesul de uscare si a astepta poate chiar si o zi pentru a avea haine uscate in interiorul locuintei. Cu totii stim ca in aceste variante din cauza activitatilor paralele din casa cum ar fi gatitul sau fumatul, hainele se vor umple de mirosuri nedorite.
 
Uscatorul de Rufe Electric cu 8 bare este foarte incapator, puteti asterne pe el o tura de haine spalate cu masina sau manual iar datorita temperaturii constante al barelor de aluminiu (50 - 55 grade), apa se va evapora din haine repede, pastrand prospetimea detergentului si a balsamului dumneavoastra preferat,
Odata hainele uscate, spatiul folosit pentru amplasarea uscatorului poate fi eliberat, iar datorita picioarelor pliabile, uscatorul poate fi depozitat cu usurinta in cele mai inguste locuri, in debara, in dulap, sub pat sau dupa dulap.
Datorita designului sau atragator, acest suport pentru uscare electric cu 8 bare se va asorta perfect in oricare incapere din casa dumneavoastra. Dotat cu buton de pornire si oprire, aveti posibilitatea regrarii cantitatii de caldura emnanata de acesta.
Mod de intretinere si curatare:
Se sterge cu o laveta umeda de praf in cazul in are nu s-a folosit de mult timp. A se evira umezirea stecherului.
Avantaje:
Pliabil: nu ocupa mult loc
Silentios
Economic
Eficient
Stabil
 
Detalii tehnice
Bare 8bucati
Culoare Aluminiu, argintiu
Picioare pliabile
Material Aluminiu
Diametrul barelor 14 x 10 mm
Dimensiune 94 x 50 x 74 cm
Alimentare 220-240V
Putere 50HZ 120W
Buton de pornire.oprire Da
Dimensiuni colet 1150 x 70 x 570 mm
Greutate 2.4 Kg
Comanda cu incredere Uscator de rufe electric 8 bare doar pe www.iteleshop.ro la incredibilul pret de 299 lei.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu