duminică, 1 ianuarie 2017

Filtru de apa Bio Aqua Pret si Pareri

Filtrul de apa BIO Aqua re volutioneaza utilizarea apei de la robinet. Face apa curata, proaspata si perfect echilibrata in ceea ce priveste mineralele. Cel mai eficient purificator de apa de pe piata.
Confera apei acel usor grad de alcalinitate pe care trebuie sa il aiba o apa sanatoasa.
Acest purificator de apa este ideal pentru utilizarea la domiciliu, in casa de vara, la birou.
Tehnologie patentata cu 8 trepte de filtrare-mineralizare-magnetizare-structurare
Filtru ceramic Japonez cu porozitate de 0,3 microni !
Materiale plastice ecologice, bio-compatibile
Elimina: bacterii, virusuri, micro-organisme, deseuri solide, chimicale, pesticide, insecticide
Re-mineralizeaza
Activeaza magnetic moleculele de apa
Purifica 16 litri de apa structurata pura in 24 de ore
carbon activat facut din coajă de nuca de cocos cu argint,
JAC infrarosu mineralizat minge de sterilizare,
bile mineralizate si perle,
carbon activat facut din coaja de nuca de cocos cu argint ,
JAC infraroșu mineralizat minge de sterilizare,
filtru ceramic nano-antibacterian
piatra
Oricine incearca sa va ofere un sistem care pretinde a produce o apa structurata trecand-o cu viteza printr-o teava cu magneti, este o amagire. A mineraliza, alkaliniza, invigora si structura apa inseamna un proces incet si in trepte. Este ceea ce realizeaza doar sistemul Bio Aqua


Ati observat ce gust are apa plata din comert? Vi se pare buna? Incercati sa o beti la temperatura camerei !
Sistemele de filtrare obisnuite, cu viteza mare de curgere sau cu sisteme de filtrare simpliste nu sunt nici concepute si nici nu pot sa produca o apa pura, ca sa nu mai vorbim de ultra-puritate
Apa purificata sau  apa plata  (inclusiv cea produsa prin  ozmoza inversa ) este o apa produsa prin procese industriale rapide si ineficiente. Apa trece prin nenumarate conducte, coturi, lipituri si pompe intrand in contact cu materiale plastice care contin Bisfenol A (o substanta cancerigena), metale, cauciucuri, lubrefianti. Mai mult, apa este afectata de campurile electrice ale motoarelor care pun in functiune pompele.
Apa asa zis ionizata   (produsa de un tip de aparat electric introdus recent) nu aduce absolut nici un beneficiu deoarece nu poate sa-si pastreze starea ionizata creata artificial. Ba mai mult, este o apa deteriorata sau chiar nesanatoasa dupa ce este trecuta printr-un camp electric “eratic” care ii poate schimba structura moleculara. Acest procedeu nu are nimic de-a face cu procesul primordial.
Apa primordiala  este apa cu o structura moleculara simpla (bio-disponibila – usor de asimilat) si care nu contine altceva decat minerale. Este apa care se producea primordial din apa de ploaie (curata, nepoluata) dupa ce trecea prin nenumarare straturi terestre de unde se mineraliza, se structura. In ziua de astazi apa de ploaie este poluata cu substante toxice (eliberate in atmosfera de diferitele procese industriale si preluate de catre apa de ploaie – asa zisa “ploaie acida”), apa care intra in panzele freatice este si ea poluata cu substante toxice (de la pesticide si ierbicide folosite in agricultura, de la deversari indutriale). Aceasta este “apa contemporana” din care se produce apa plata. Procesele industriale de producere a apei plate nu pot sa elimine toate substantele toxice, nu pot sa reproduca apa primordiala ultra-pura. Nu pot produce decat o apa straina de organismul uman.
Bio Aqua™ Water System  revolutioneaza tehnologia apei. Pur si simplu, folosind apa de la robinet, Bio Aqua creaza o apa ultra-pura, alkalina, mineralizata, gustoasa si sanatoasa. Este cea mai apropiata de “apa primordiala”.  Folosind o tehnologie in 8 trepte, Bio Aqua elimina absolut totul din apa “picatura cu picatura”  creind astfel o apa echivalenta cu apa de ploaie “primordiala” pe care apoi o  re- mineralizeaza, o alkalinizeaza si o re-structureaza molecular. In final se obtine o apa sanatoasa, chiar mai ieftina decat apa plata din comert.
   
TREAPTA 1 – Pre-filtru ceramic
Dimensiunea porilor 0,3 microni
Inlatura rugina, sedimente, praf
Opreste: bacterii mari, germeni, paraziti
Cand fitrul ceramic se blocheaza si apa trece foarte greu, este timpul ca filtrul sa fie schimbat (pentru o familie de 4-5 persoane cam o data la 12 luni), dar si in functie de cat de curata este apa inainte de filtrare.
TREAPTA 2 – Carbune si Grafit Activate
Inlatura clorul, trihalometanii, substante chimice organice, mirosuri, gusturi, coloranti si particule mai mici de 0,3 microni
Contine 3 dimensiuni de granule pentru a mari suprafata de absorbtie.
TREAPTA 3 – Granule de silica
Neutralizeaza compusii acizi creand un pH usor alcalin
Cand partea de sus (stratul de silica) incepe sa se coloreze (initial este alb) este timpul ca filtrul sa fie schimbat (pentru o familie de 4-5 persoane cam o data la 6 luni), dar si in functie de cat de curata este apa inainte filtrare.
TREAPTA 4 – Granule de Zeoliti
Inlatura bacteriile mici, metale (inclusive Plumb si Mercur), minerale
Inlatura detergenti, diferite toxine, chimicale agricole (inclusive pesticide si ierbicide).
TREAPTA 5 – Infuzie de Minerale
Minerale ionizate care oxigeneaza si fortifica apa
Cristale poroase multiminerale contribuie la oxigenarea apei si la obtinerea unui pH alcalin.
TREAPTA 6 – Bio-Ceramica
Desparte moleculele de apa marindu-i bio-absorbtia si continutul de oxigen bio-disponibil.
TREAPTA 7 – Post-Filtru din roci minerale Maifan
Roci minerale excavate intr-o regiune primordiala din Malaezia la adancimi intre 300-600 de metri. Contin: calciu, magneziu, mangan, sodium, zinc si minerale trasoare
Elibereaza minerale in mod continuu
Dureaza in jur de 5 ani
Cam o data sau de 2 ori pe an se scot si se fierb in apa timp de 5-10 minute.
TREAPTA 8 – Tunel magnetic
Magneti aliniati care activeaza moleculele de apa
Re-organizeaza moleculele mai mari aglomerate in clusteri, transformandu-le in structuri simple obtinandu-se o  apa structurata
Creaza o apa mai usor de absorbit de catre organism, o apa care ajuta la absorbtia nutrientilor.


  Bio Aqua ridica pH-ul cu peste 1,5 gradatii aducand-o astfel la un pH substantial alkalin (pH-ul neutru este 7)
Apa pentru sanatate, pentru vindecare, pentru asigurarea vietii
Multe din problemele noastre de sanatate sunt rezultatul deshidratarii.  Am pierdul legatura cu cererea de apa si alimente a organismul nostru. Paradoxal, multe lichide din consumul zilnic cu care inlocuim apa (bauturi racoritoare, cafea, ceai, etc) de fapt, deshidratreaza organismul, agravand lucrurile.
Apa sanatoasa
Cele mai importante caracteristici ale apei cu adevarat sanatoase sint: puritatea, pH-ul (alkalin sau cel putin neutru), activitatea electronilor din structura atomica a moleculelor de apa, si structura moleculara.
Furnizind organismului apa alkalina pentru neutralizare si eliminarea acidului din tesuturi, oprim extragerea de substante alkaline din diverse zone ale corpului, mai ales, din dinti si oase.
Organismul are nevoie de minerale alkaline cum sint: calciu, magnesiu, and potasiu, sub forma ionica, usor absorbabila.
Micro-organismele vatamatoare nu pot sa prospere intr-un mediu bogat in apa alkalina
De amintit:
Corpul uman este compus din 75% apa
Creierul uman este 85% apa si este extrem de sensibil la deshidratare
In deshidratare, 66% din pierderea de apa afecteaza interiorul celulelor
Deshidratarea minora incetineste rata metabolismului
Semnalele de sete sint adesea interpretate ca simptome de foame
Lipsa de apa este cauza principala a unei stari zilnice de oboseala
Cei mai multi oameni manifesta o stare cronica de deshidratare pe parcursul vietii
Apa si aerul sint  principalele surse de energie pentru organism
Apa sporeste eficienta sistemului imunitar
Apa este principalul solvent pentru toate produsele alimentare, vitamine si minerale
Apa mareste eficienta de absorbtie a organismului
Apa este principalul lubrefiant in cuprinsul incheieturilor
Apa ajuta la prevenirea artritei si a durerilor de spate
Apa ajuta la reducerea riscurilor vasculare cerebrale si de infarct miocardic
Apa alkalina si acidul din stomac (echilibrul acido-bazic)
Unele persoane se intreaba ce se intimpla cu apa alkalina odata ce intra in stomac (mediu puternic acid). Iata raspunsul.
Pentru a digera alimentele si a omori bacteriile si virusii care insotesc produsele alimentare ingerate ( 90% din boli se transmit “de la mina la gura”), interiorul stomacului nostru este acid.  De regula, valoare pH-lui in stomac este de 4. Cind ne hranim si bem apa, mai ales apa alkalina, valoarea pH din stomac creste.  In aceasta situatie, se declanseaza un mecanism de feedback in stomac pentru a detecta acest lucru,  iar peretii stomacului primesc instructiuni sa secrete mai mult acid clorhidric pentru a readuce valoarea pH-lui la nivelul de cel putin 4. Deci, stomacul devine din nou acidic.  Cind bem apa alkalina, acid clorhidric este din nou secretat de catre invelisul stomacal, pentru a mentine valoarea acida scazuta a pH-ului.  Pare o lupta neicetata.  Cu toate aceastea, ne vom linisti odata ce intelegem modul in care invelisul interior al stomacului genereaza acidul.
Celulele din peretii stomacului sint concepute sa faca fata instantaneu necesitatilor de acid clorhidric.  Componentele celulelor din invelisului stomacal care produc acidul clorhidric (HCl) sint : bioxidul de carbon (CO2), apa (H2O) si clorura de sodiu (NaCl) sau clorura de potasiu (KCl).   Formula chimica este: NaCl + H2O + CO2 =   HCl + NaHC03, sau KCl + H2O + CO2 = HCl + KHCO3.
Dupa cum se vede, rezulta acid clorhidric si un produs secundar (bicarbonat de sodiu, NaHCO3, sau bicarbonat de potasiu, KHCO3), care trec in fluxul sanguin.
Aceste bicarbonate sint alkaline si neutralizeaza excesul de acizi din singe, dizolvind deseurile solide acide.  Acest proces se petrece cu eliberare de bioxid de carbon care se elimina prin plamini in procesul respiratiei.
 Pe masura ce inaintam in virsta, acest mecanism de alkalinizare a singelui devine mai ineficient, generindu-se astfel fenomenul de acidoza.  Este o consecinta a acumularii de deseuri acide in organism.  Exista, asadar, o relatie clara intre procesul de imbatrinire si acumularea de acizi.
Considerind valoarea pH-ului din stomac, ar parea ca apa alkalina nu ajunge niciodata in organism.  Dar cind privim organismul ca un intreg, apare un cistig net de alkalinitate dupa ce bem apa alkalina.   Sa nu uitam  ca celulele organismului sint usor alkaline.  Pentru ca ele sa produca acid, trebuie sa produca si alcalinitate si invers.
Cind luam Alka-Seltzer alkalin, pentru a ameliora durerile aciditatii din stomac, acidul clorhidric nu mai este produs de peretii stomacali si prin urmare, fluxul sanguin nu mai primeste adaosul de alkalinitate (bicarbonatii) pentru a-si metine conditia usor alkalina permanenta.
Sa luam exemplul unui alt organ care functioneaza pe baza aceluiasi principiu (producind acid pentru a produce alkalinitate).  Dupa ce alimentele din stomac sint digerate, ele urmeaza sa patrunda  in intestinul subtire.  In aceasta faza, bolul alimentar este atit de acid incit va distruge peretii intestinului.  Pentru a evita acest lucru,  pancreasul este conceput sa vina in ajutor prin secretia de sucuri alkaline.  Aceasta secretie de bicarbonati de sodiu se combina astfel cu bolul alimentar acid venind din stomac. Iar pentru a produce bicarbonati, conform formulei amintite, pancreasul trebuie sa produca si acid clorhidric, care se elibereaza in fluxul sanguin.  
In urma unei mese copioase,  se instaleaza o stare de somnolenta cind hrana digerata paraseste stomacul (si nu in timpul mesei, sau in timpul digestiei din stomac).  Acesta este momentul cind acidul clorhidric patrunde in singe.  Acidul clorhidric este ingredientul principal din componenta anithistaminelor ceea ce explica starea de somnolenta/moleseala.
Asadar, alkalinitatea sau aciditatea produse de organism trebuie sa fie contrabalansate de aciditate sau alkalinitate, produse tot de organism.
Dar alkalinitatea generata din surse externe organismului, cum este apa alkalina, determina un cistig net de alkalinitate in organism.  Iar asta este ceea ce vrem, pentru ca majoritatea alimentelor consumate produc aciditate (carnea, piinea alba, grasimile, lactatele, ouale, alcoolul, cafeaua, etc).  Iar starea de sanatate se creeaza si se mentine intr-un mediu usor alkalin.

Valoarea pH-ului
Prin noţiunea de pH se înţelege un parametru de măsurare a acidităţii/alkalinitatii unei substanţe, respectiv concentraţia ionilor hidroniu H +3 O.
Toate procesele vitale din organism se desfaşoară la valori exacte ale pH-ului.
Mentinerea unui pH sanatos este una din cele mai importante functii in organism.
Daca pH-ul se modifica numai cu 3/10… survine decesul .
Daca pH-ul este foarte putin alkalin sau ciar neutru, celulele se "inbolnavesc"
Cifrele de pH sint exponentiale (diferenta dintre pH 6 si 7 este o diferenta de zece ori mai mare).
Daca valoarea pH-ului fluidelor critice din organism este amenintata, organismul sacrifica tesuturi ne-esentiale, de la care extrage substante alkaline disponibile imediat, pentru redresarea  singelui, de exemplu.
In cele din urma, organismul ajunge sa sacrifice propriul sistem osos (cel mai bogat in minerale alkaline) pentru redresare.
Aciditate si Alkalinitate
Se masoara folosind scara pH
Sub valoarea 7: aciditate
Peste valoarea 7 : alkalinitate
Valoarea pH ideala a singelui: 7.35 (deci usor alkalin)
Dieta obisnuita a majoritatii oamenilor este acida!
Pe masura ce aciditatea organismului creste, celulele sanatoase sint invadate de bacterii, drojdii si mucegaiuri care prospera in mediul acid. Celulele canceroase se dezvolta in mediu acid.
Capacitate 20 l
Aparatul are incluse: un filtru cu 7 straturi, un filtru ceramic si un filtru cu pietre Maifan. La cumpararea acestui aparat, plus un filtru de rezerva cu 7 straturi, plus un filtru de rezerva ceramic vei beneficia de asemenea de o reducere de 40 de lei!
Comanda cu incredere Filtru de apa Bio Aqua doar pe www.iteleshop.ro la incredibilul pret de 299 lei.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu