duminică, 1 ianuarie 2017

Hair Genie 1 + 1 Gratuit - aparat epilator Pret si Pareri

Scapa de parul nedorit cu uimitorul Hair Genie! Hair Genie este un aparat epilator eficient, ideal pentru oricare femeie sau barbat care isi doreste un epilat perfect pentru a obtine o piele fina in diverse zone ale corpului, simplu si usor, fara iritatii, roseata si durere.

Indeparteaza eficient parul de pe fata, maini, picioare sau oricare alta parte a corpului fara a te programa si deplasa la un salon de infrumusetare. Economisteste timp si bani epileaza-te eficient cu Hair Genie pentru a avea un rezultat mult dorit, piele fine si catifelata intr-un timp scurt, fara durere, iritatii si roseata.
Este ideal si pentru persoanele cu pielea sensibila sau pentru zonele cu o mai mare tendinta de iritare cum ar fi fata, zona axiala, cea inghinala sau linia de bikinii.
Acest aparat este foarte usor si micut de aceea este simplu de a-l avea mereu cu tine. Poate incapea intr-o trusa de farduri, in poseta sau geanta pentru a-l avea la indemana oricand. Ia-l cu tine la birou, la sala, in excursii pentru a evita eventuale momente stanjenitoare din cauza parului nedorit de pe oricare parte a corpului tau.
Are un designe atragator ce il face usor de folosit iar faptul ca este rezistent la apa ii confera un atu aparte. Acum epilatul poate fi parte dintr-un dus spumant, placut si relaxant.
Uita de metodele conventionale de indepartarea parului nedorit de pe intreg corpul, dureroase si iritante, care iti lasa pielea inflamata si rosie dupa sedintele de epilare. Cu delicatul Hair Genie beneficiezi de utilitatea lamelor ascutite de otel care prin miscari rotative iti confera o experienta placuta si unica de a te simtii ingrijita si mandra de frumusetea pielii tale catifelate.
Avantaje :
Ofera-ti o experienta unica si placuta la tine acasa, chiar si sub dus, de fiecare data cand simti nevoia de a te epila beneficiind de tote avantajele pe care Hair Geni le asigura.
- Fara iritatii
- Fara durere
- Rapid si usor
- Rezistent la apa
- Usor de curatat si intretinut
- Designe atragator
- Silentios
- Portabil
- Economic

Mod de utilizare:
Respectati pasii de mai jos si veti avea surpriza de a beneficia de un epilat eficient, usor si placut, fara dureri si roseata:
Porniti aparatul
Il plasati pe zona de epilat cu lamele rotative pe piele
Cu miscari fine drepte sau rotative indepartati parul nedorit
Opriti aparatul
Limpeziti cu apa
Culoare Roz
Lame rotative, din otel, foarte ascutite
Alimentare baterie tip AA
Trepte de viteza 1
Greutate :70gr
Comanda cu incredere Hair Genie 1 + 1 Gratuit - aparat epilator pe iteleshop.ro la incredibilul pret de 249,00 lei.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu