miercuri, 11 ianuarie 2017

Ghete de dama Walkmaxx Adaptive Pret si Pareri

Simte diferenta celui mai inovator produs in materie de confort al mersului

Picioarele sunt cele care iti sustin greutatea toata ziua - asadar, de ce sa nu le oferi cel mai bun confort la mers? Proiectati cu atentie pentru a oferi picioarelor tale pozitia corecta, iar corpului tau postura optima - intregul tau corp ar trebui sa simta beneficiile purtarii pantofilor Walkmaxx la fiecare pas facut.

Pantofii Walkmaxx Adaptive pentru femei sunt:

Prevazuti cu noua si inovatoarea talpa rotunjita/flexibila 2 in 1
Cu talpa extensibila pe latime in partea de sus si in cea de jos
Mai durabili si protejati la vant in anotimpurile racoroase
Usori, comozi si versatili
Ganditi sa reduca durerea si problemele picioarelor
Versatili si eleganti in orice ocazie

Caracteristicile speciale previn durerea si deformarea picioarelor

Daca suferi de dureri ale talpilor, picioarelor si/sau spatelui atunci cand umbli, pantofii Walkmaxx Adaptive sunt special pentru tine. Pantofii au caracteristici speciale care previn durerea care poate aparea la mers, precum si posibila deformare a picioarelor si aparitia umflaturilor, asimetriilor, bataturilor, monturilor si a altor probleme.


Pantofii Walkmaxx Adaptive sunt prevazuti cu noua si inovatoarea talpa 2 in 1 care este deopotriva rotunjita si flexibila, extensibila pe latime in partea superioara si in cea inferioara. Astfel, pantofii sunt lasati sa se muleze dupa forma unica a picioarelor tale, revenind la forma initiala dupa fiecare pas facut.

Materialele mai durabile si rezistente la vant fac acesti pantofi potriviti in special toamna si iarna - astfel ca nu trebuie sa te preocupe ce temperaturi sunt afara.

Beneficiile pantofilor Walkmaxx Adaptive


Talpa originala Walkmaxx rotunda poate stimula activitatea muschilor

Talpa originala Walkmaxx rotunda a noilor pantofi stimuleaza activitatea muschilor fesieri si ai picioarelor - care, la randul lor, pot tonifia si intari muschii gambelor, coapselor, feselor si abdomenului.

Ai senzatia ca umbli descult

Cum ai putea sa te simti mai natural? Proiectata pentru a-ti imbunatati viata schimband modul in care pasesti, talpa flexibila Walkmaxx simuleaza mersul pe nisip fin gratie miscarii naturale de translatie, exact cum ai merge descult.

Greutatea corporala distribuita egal elimina durerea de la spate si incheieturi

Pasul natural al pantofilor Walkmaxx Adaptive asigura o distribuire mai egala a greutatii corpului cu fiecare pas pe care il faci - preluand presiunea de la spate si incheieturi si prevenind orice durere care ar putea rezulta in urma mersului.

Mai mult decat atat - flexiunea corecta a piciorului inseamna ca cu cat te misti mai mult si mai des, cu atat ai o circulatie mai buna si slabesti mai mult.


Talpa cu latime extensibila garanteaza masura perfecta

Talpa speciala cu latime extensibila poate fi 100% flexibila, astfel incat partea superioara a pantofului, precum si talpa vi se vor potrivi perfect.  Talpa flexibila se adapteaza formei oricarui picior, pentru confort sporit, personalizat.

Solutia inovatoare cu 2 talpi intr-un singur pantof

Pantofii noi si inovatori Walkmaxx Adaptive sunt prevazuti deopotriva cu o talpa rotunjita, care asigura un pas natural, prin translatie, ceea ce asigura pozitia corecta a piciorului, si o talpa flexibila, care se extinde de pana la 1,5 ori in timpul mersului!

Talpa flexibila se extinde atat in partea de sus, cat si in cea de jos, pentru a se mula perfect dupa picioarele tale - revenind la forma initiala dupa fiecare pas facut.

Pernitele de gel din interiorul pantofului elimina presiunea de la nivelul calcaiului pentru a absorbi mai bine socurile si a oferi suport suplimentar.

Talpa se extinde cu pana la 1,5 ori si revine la forma initiala dupa fiecare pas.
Talpa construita pentru cel mai mare confort!
1 Parte superioara flexibila
2 Brant interior detasabil cu pernita de gel
3 Elimina presiunea
4 Suport suplimentar
5 Ventilatie mai buna
6 Componenta elastica la mijlocul talpii
7 Talpa flexibila rotunjita
1234567
Recomandati pentru toate femeile, deosebit de potrivite pentru persoanele in varsta

Pantofii Walkmaxx Adaptive sunt recomandati pentru toate femeile care petrec mult timp in picioare sau carora le plac plkimbarile lungi si/sau dese. Deoarece pantofii Walkmaxx Adaptive au o forma speciala care previne aparitia deformarii piciorului si alte probleme ale picioarelor, precum si durerile de spate si articulare care pot rezulta in urma mersului, sunt recomandati in special doamnelor in varsta si celor care sufera din cauza picioarelor.

Conceputi cu un stil care ii face eleganti in aproape orice situatie, te poti bucura de pantofii Walkmaxx Adaptive:

la serviciu
in timpul activitatilor zilnice
toamna/iarna, in timpul unor plimbari lungi
Cu Walkmaxx, iti poti lua adio de la problemele pe care le aveai inainte din cauza pantofilor incomozi!
Culori: maro, negru
Marimi: 36
Pret nou: 149,00
Pret vechi 319,00 lei
Comanda cu incredere Ghete de dama Walkmaxx Adaptive doar pe www.walkmax.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu